Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 10 » Зустріч із учасником АТО
11:54
Зустріч із учасником АТО

4 травня в Мурованокуриловецькій санаторній школі-інтернаті для учнів 7-8 класів було організовано зустріч із заступником військового комісара-начальником мобілізаційного відділення майором – Віктором Борисовичем Пастухом. Для дітей зустріч із учасником бойових дій виявилася напрочуд цікавою та пізнавальною, адже у зоні  АТО він провів цілих 3 місяці, захищаючи незалежність нашої держави.

Віктор Борисович розповів про військову службу та про своїх побратимів, з якими довелося чимало пережити в зоні бойових дій. Дітей цікавило усе, що відбувається на сході України: в яких умовах вони зимували, як їх харчували, чи забезпечували військових усім необхідним.

- Війна - це нелегка справа. Та все ж таки скажіть: чи були на Сході позитивні моменти?

- Як це не було б дивно чути, але був такий один позитивний момент. Я думав, що за час перебування в АТО  зможу хоча б трішки позбутися зайвої ваги. Проте, сталося не так як гадалося – виявилося, що там непогано годують, бувало інколи навіть краще ніж вдома. Тому схуднути мені не вдалося.

Віктор Борисович приїхав до дітей не з порожніми руками, а з цікавими відео про події на Сході країни та подарунками: він привіз прапор з побажаннями для всіх учнів від військових та модель Самохідної плаваючої гаубиці 2С1 «Гвоздика», яку учні мають скласти власноруч.  Подаровані сувеніри поповнять колекцію військових експонатів у кімнаті «Слави поколінь». По завершенню зустрічі заступник з навчально-виховної роботи Пінка Н. А. вручила сувеніри на згадку про санаторну школу-інтернат. Педагогічний та учнівський колективи щиро вдячні всім захисникам нашої Батьківщини за те, що ми можемо спокійно навчатися та насолоджуватися мирним життям.  Слава Україні! Героям слава!

Мірошник Наталя

Вихованка гуртка «Юні журналісти»,

учениця 8-А класу

Переглядів: 185 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar