Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Тиждень фізичної культури та спорту
17:20
Тиждень фізичної культури та спорту

      Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в Мурованокуриловецькій санаторній школі-інтернаті однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух.

      Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій ознайомилися із планом проведення Тижня спорту і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

      Для школярів 2-4 класів буде проведено естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

      Між  учнями  8-11  класів  буде проведено  змагання  з  міні-футболу та волейболу. Для учнів 7-11 класів вчителі фузичної культури підготували змагання з бадмінтону.

     Тиждень здорового способу життя розпочали змагання зі  скелелазіння. У них взяли участь учні 5-10 класів. Учасників було поділено на вікові групи, які мали відповідні дистанції: швидкість та складність. Для об’єктивного суддівства вчитель фізичної культури Грабовський В. Л. використовував одразу два секундоміри.

 

 «Змагання зі скелелазіння – це завжди море хвилювань та позитивних емоцій. Я займаюся цим спортом з 4-го класу. Сраху висоти у мене вже немає, адже я неодноразово перемагав у змаганнях і це для мене є чималим стимулом. У неділю ми були на змаганнях у м. Жмеренці. Там я виборов почесне 2-ге місце.!» - поділився враженнями учасниук змагань Богдан, учень 6-го класу.

   Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримють всі учасники змагань. Діти продемонструють свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість і дружбу. Тиждень буде насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в спортивних звершеннях учнів, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Крущук Анна, 4 клас

Переглядів: 191 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar