Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 25 » Святий Миколай, ти до нас завітай!
21:43
Святий Миколай, ти до нас завітай!

       

    День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят усіх дітей, щедре на усмішки, подарунки та здійснення дитячих мрій. Цьогоріч  для дітей Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернату  воно було по-особливому насиченим та багатим на подарунки. Привітати учнів підшефної школи  зі святом до санаторної школи-інтернату  приїхали заступник прокурора Вінницької області Сергій Сухоребрий та прес-секретар прокуратури Вінницької області Ірина Вихованець. Вони  завітали, як завжди, з подарунками, які так люблять діти.  Гості мали змогу стати глядачами  чудодійної вистави  «Святий Миколай, ти до нас завітай!». По завершенню  свята усі учні отримали солодощі від святого Миколая.  Без подарунків не залишилися й шефи: їм діти вручили картини, виготовлені власноруч.

    Приємною несподіванкою для учнів став візит працівників Мурованокуриловецького ВП Могилів-Подільського ВП ГУНП у Вінницькій області. Вони принесли для дітей мандарини, солодощі та футбольні м’ячі.

      Святкування  продовжилося  21 грудня. В рамках робочого візиту до Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернату знову завітали поважні гості: голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій,  заступник голови – директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації  Ігор Івасюк, заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк, голова Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Сергій Ладан, голова Мурованокуриловецької районної ради Сергій Кушнір та голова ФГ «Велес Віта» Петро Струсевич. Гості оглянули в спортивному залі школи стінку - скеледром, яка є найбільшою в області; тренажерний зал, де проходять заняття учнів із лікувальної фізкультури та кабінет Захисту Вітчизни. Для гостей було  проведено прес-конференцію з вихованцями гуртка «Юні журналісти», на якій керівники області поділилися з дітьми секретами успіху: пояснили, чому важливо знати іноземну мову,  наголосили на тому, що потрібно завжди вчитися та вдосконалювати себе. Директор санаторної школи-інтернату Олександр Стозуб прозвітував про утеплення фасаду навчального корпусу, після чого Валерій Коровій відзначив, що в наступному році планується виділити  кошти з Фонду регіонального розвитку на реконструкцію центрального спального корпусу школи, а також   на відновлення парку, аби зробити умови проживання учнів ще кращими.

    Після зустрічі поважні гості завітали на продовження святкової вистави «Святий Миколай, ти до нас завітай!», де  Валерій Коровій привітав учнів зі святом та вручив їм подарунки.  

 

   

Переглядів: 348 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar