Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Солодощі солдату
16:56
Солодощі солдату

День захисника України – це не просто свято, коли потрібно вітати чоловіків та робити їм приємні сюрпризи. У цей день ми зобов’язані згадати тих, хто зараз захищає кордони нашої держави від сусіда-загарбника, який декілька років поспіль проливає українську кров. Не варто забувати й тих, хто віддав своє життя за мирне небо та спокій в Україні. Тому сьогодні наші захисники, як ніколи, потребують уваги та підтримки від своїх співгромадян, у тому числі від дітей та молоді.

У Мурованокуриловецькій загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Вінницької обласної Ради було проведено акцію «Малюнок солдату», в якій взяли участь учні п’ятого та сьомого класів. У своїх малюнках учні передали дитяче тепло, любов і турботу.  Також за ініціативи дітей та працівників школи проведено благодійну акцію «Солодощі солдатам» та відправлено посилку з солодощами колишньому учневі Горбачуку Володимиру у смт. Мангуш Донецької області. 

Учні санаторної школи-інтернату щиро сподіваються, що завдяки їхній турботі, бійцям на Сході буде хоча б трішечки спокійніше. Вони знатимуть, що про них піклується молоде покоління, якому не байдужа доля тих, хто не спить вночі, обороняючи нашу рідну Україну.

Паламарчук Даша, учениця 8-Б класу

Вихованка гуртка «Юні журналісти»

Переглядів: 223 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar