Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Січень » 26 » Профорієнтаційна зустріч
21:58
Профорієнтаційна зустріч

Викладачі факультету іноземних мов Кудельська О. В., Кравець В. В., Матіюк Д. В. провели профорієнтаційну зустрічі з учнями старших класів Мурованокуриловецької загальноосвітньої санаторної школи-інтернат I-III ступенів Вінницької обласної Ради.

На початку зустрічі діти працювали в командах та підготували плакати, на яких відобразили ті факти, які вони знають про Німеччину, а з розповіді викладачів мали змогу дізнатися цікаві факти про країну, її мову та культуру.

Під час зустрічі учні дізнались про особливості вступної компанії 2022 року, перспективи навчання на спеціальностях 035.041 «Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно) (англійська)», 014.021 Середня освіта (мова і література) (англійська)), 014.022 Середня освіта (мова і література) (німецька)) факультету іноземних мов. Цікавою та корисною для дітей виявилась інформація про можливості участі у міжнародних програмах, перспективи навчання за системою подвійного диплому, можливості поєднання навчання у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського, Південно-східному Місурійському університеті (США), Вищій лінгвістичній школі у м. Чонстохове (Польша).

Викладачі щиро побажали учням успішно скласти ЗНО та стати студентами Величного педагогічного університету!

Переглядів: 160 | Додав: yananik1982 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar