Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 25 » Продзвенів останній дзвоник
21:00
Продзвенів останній дзвоник

   

   Останній дзвінок  продзвенів сьогодні для учнів Мурованокуриловецької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату. Цей день сповнений  радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя. 

     На урочисту лінійку завітали почесні гості: заступник прокурора Вінницької області Сухоребрий С. А.; заступник керівника Могилів-Подільської місцевої прокуратури Вінницької області Грималюк В.В.; голова районної ради Кушнір С. М. та селищний голова Цибульська Г. М.. Учням 1-10 класів вони побажали натхнення у навчанні, а випускникам сказали напутні слова, адже вони покидають стіни рідної школи назавжди.

    Директор школи Стозуб О. І. нагородив Похвальними грамотами  учнів за відмінні результати в навчанні та вручив грамоти переможцям районних, обласних і Всеукраїнських конкурсів та олімпіад. Учня 10 класу Альошечкіна Ярослава було нагороджено грамотою "За зайняте І місце в другому етапі Всеукраїнської предметної олімпіади з біології" та грошовою винагородою. Поза увагою не залишилися й педагогічні працівники, які старанно працювали протягом року. 

      По завершенню свята 16 випускників пройшли вишиваним коридором батьківського тепла та турботи на останній у своєму житті урок під час якого вони мали змогу пригадати усі найприємнші моменти шкільного життя, пожартувати з вчителем і почути вкотре мудрі слова вихователів. Проте двері  школи назавжди будуть відчиненими для тих, хто пізнавав граніт науки в стінах санаторної школи-інтернату.

       

Переглядів: 194 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar