Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Дует «Jazzforacat» - приємна несподіванка для учнів санаторної школи-інтернату
19:23
Дует «Jazzforacat» - приємна несподіванка для учнів санаторної школи-інтернату
7 грудня в актовій залі Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернату для учнів та працівників закладу було організовано концерт молодого дуету «Jazzforacat»
Jazzforacat – акустичний сайд-проект вокаліста гурту «MartoviOrchestra», Сергія Асафатова (вокал, гітара) та Дмитра Кошельника (кларнет, саксофон). За рік свого існування хлопці встигли об’їздити з концертами майже всю Україну та закохати публіку у свою музику. Їх тексти такі ж різні, як і музика — соціальні, ліричні, філософські, іноді веселі.
З учасниками гурту вдалося поспілкуватися вихованцям гуртка «Юні журналісти», а зустріч із Сергієм була по-особливому теплою, адже він колишній учень нашої школи. «Бажання грати акустичну музику в складі гітари та кларнету в мене було дуже давно, адже це дуже просто та доступно для сприйняття людьми. Дуже довго не було можливості це все зробити  та реалізувати. І ось в 2016 році,  13  лютого ми з Дмитром зіграли свій перший концерт» - розповів Сергій Асафатов.
Концерт гурту «Jazzforacat» не залишив байдужим жодного слухача. У цей день діти отримали море позитивних емоцій, адже окрім виступів на них чекали приємні подарунки від  Дмитра, Сергія та його дружини, яка передала дітям м’які іграшки. Учні школи були вражені, коли побачили справжню гору подарунків: солодощі, солодку воду, іграшки та засоби гігієни. По завершенню концерту діти  взяли автографи, зробили спільне селфі та на завжди запам’ятали «Jazzforacat».
Крочак Аріанна,
учениця 9 класу
Переглядів: 221 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar