Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 20 » День довкілля з депутатами
14:40
День довкілля з депутатами

З року в рік територію Мурованокуриловецького парку прибирають учні санаторної школи-інтернату. Не дивлячись на працю дітей, байдужі жителі нашого селища продовжують забруднювати його, залишають сміття після відпочинку на природі.

20 квітня з нагоди Дня довкілля за ініціативи голови селищної ради Цибульської Г. М., депутатів селищної ради, представників Державної екологічної інспекції у Вінницькій області,  Могилів-Подільського відділу екологічного та радіаційного контролю на митній території Вінницької області, а також працівників Вінницького обласного відділу екологічного контролю земельних ресурсів, за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами спільною працею впорядкували територію біля Літнього театру. У цьому їх активно підтримали директор санаторної школи-інтернату Стозуб О. І., працівники школи та учні.

«З метою знищення сміттєвих звалищ, необхідно встановити у громадських місцях сміттєві баки та вивозити сміття на сміттєпереробну станцію. Залишення сміття у не відведених для цього місцях тягне за собою штраф у розмірі 850-1700 грн. Усім нам потрібно брати приклад з Польщі, у якій з 2001 року переробляють і сортують сміття» - говорить Федорова Юлія Федорівна,  начальник відділу екологічного контролю земельних ресурсів, за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами.

Голова селищної ради Галина Миколаївна зазначила: «Дуже прикро, що наша спільна праця з дітьми не буде цінуватися жителями селища. Після травневих свят усе повернеться на свої місця. Можливо, люди залишають сміття через відсутність сміттєвих баків. Ми обіцяємо їх встановити, і таким чином закликати  мешканців цінувати працю інших та берегти довкілля».

Кажуть, що найбільший ворог природи — не хижі звірі, не стихії, а… люди. Не залишайте сміття після відпочинку! Давайте жити в гармонії з природою.

Іваненко Оксана,

 вихованка гуртка «Юні журналісти»,

учениця 11 класу

Переглядів: 176 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar