Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 2 » День цивільного захисту
16:52
День цивільного захисту

З метою навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 25 квітня у Мурованокуриловецькій санаторній школі-інтернаті було проведено  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя під час пожежі та викиду в повітря радіоактивних елементів. Адже при справжній загрозі життю школярі мають знати, що потрібно робити, аби зберегти своє життя та допомогти тим, хто цього потребуватиме.

По закінченню уроків, учні школи разом із класними керівниками та вихователями вирушили у цікаву мандрівку на галявину біля річки Жван. Там на дітвору чекали різноманітні змагання та квести. Учням було проведено інструктаж як правильно розпалювати багаття, щоб не завдати шкоди ні собі, ні природі. За  допомогою дорослих учні варили смачну юшку, смажили картоплю та ласували різноманітними смаколиками. Переможців змагань директор школи-інтернату Стозуб О. І. нагородив почесними грамотами та подякував дітям за активну участь і гарні знання з техніки безпеки та надання першої домедичної допомоги.

Крочак Аніана

Вихованка гуртка «Юні журналісти»,

учениця 9-го класу

Переглядів: 205 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar