Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 5 » Журналіст - людина поцілована Богом
19:59
Журналіст - людина поцілована Богом

2 лютого вихованці гуртка «Юні журналісти» Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернату, з метою перейняти досвід професіоналів, побували в редакції Вінницької обласної щотижневої газети «33-й канал». У 2017 році газету визнано однією з кращих регіональних (обласних) газет України.

Учні мали змогу поспілкуватися з депутатом Вінницької обласної ради, заслуженим журналістом України, співзасновником та  першим заступником головного редактора Редько Тетяною Василівною. Вона пояснила дітям вагоме значення професії журналіста й наголосила на тому, що журналістами не стають – ними народжуються. «Перше, що потрібно знати кожному,  хто бажає присвятити своє життя журналістиці - це ніколи не показувати того, що ти щось не знаєш. Потрібно завжди бути впевненим у собі та ніколи не боятися перепон, які готує життя на шляху твоєї мети», - наголосила Тетяна Василівна. Вона від щирого серця дала поради, які допоможуть вихованцям стати справжніми «акулами пера». Наша землячка, журналіст Кондратьєва Тетяна Іванівна порадила як вдосконалити шкільну газету,  вказала на недоліки, подала цікаві ідеї що до підготовки нових рубрик в газеті та розповіла як зацікавити якомога ширшу читацьку аудиторію. Вдосконалити заголовки, зробити їх лаконічними та цікавими порадила журналіст Ірина Зонова.  

Головний редактор і співзасновник газети «33-й канал» Жучинський Анатолій Петрович пояснив учням чому журналістів називають «четвертою гілкою влади» і розповів якою відповідальною та небезпечною може бути професія журналіста у сьогоденні.

Екскурсії друкарнями «Регіна» та «Діло», приємно вразили дітей. Там вони мали змогу побачити як з’являються на світ брошури, книги, газети та інша друкована продукція.

Вихованці гуртка «Юні журналісти» щиро вдячні редакції газети «33-й канал» та директору друкарні «Діло» Данилюку Василю Григоровичу за теплу зустріч, незабутні враження та корисні поради професіоналів.

Попович Яна,

журналіст газети «Дивоцвіт»

Переглядів: 266 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar