Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 14 » Тиждень фізичної культури та спорту
11:54
Тиждень фізичної культури та спорту

В рамках тижня фізичної культури та спорту для учнів Мурованокуриловецької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Вінницької обласної ради було організовано зустріч із тренером-викладачем Мурованокуриловецької РДЮСШ з боротьби дзюдо Стицуном В. М. На зустрічі були присутні учні 6-7-их класів. Володимир Михайлович продемонстрував відеофільм про дзюдо як вид спорту та розповів про свої досягнення в ньому.

Приємною несподіванкою для учнів школи стала урочиста лінійка присвячена Олімпійському руху, на яку завітав Голова національного олімпійського комітету Вінницької області Хникін П. В.. Він разом із директором школи-інтернату Стозубом О. І. вручив кубок та Почесні грамоти учням за перемоги в Обласній спартакіаді «Повір у себе» для дітей з особливими можливостями. Директор школи побажав усім дітям, перш за все здоров’я, наснаги та незабутніх вражень про цей чудовий день.

«Я бажаю вам, щоб ви не створювали для себе ніяких перепон. Кажіть завжди:  «Я все зможу. Я обов’язково стану чемпіоном, щонайменше для себе та для своїх батьків», — сказав на завершення Павло Хникін.

Після лінійки було проведено Олімпійський урок, під час якого учням 5-го класу та новоприбулим дітям продемонстрували відеофільм про олімпійські види спорту та чемпіонів, які прославили нашу державу. Павло Хникін розповів про те, як  перенесена ним хвороба дала поштовх до занять плаванням; про свої досягнення й поразки; про те, як прищепив своїм дітям любов до спорту. Спортсмен поділився з учнями своїми враженнями  про Олімпійські ігри в Барселоні (1992 рік),  Атланті (1996 рік), Сіднеї (2000 рік)  та Афінах (2004 рік), а також розповів секрети  підготовки до олімпіад, чим справив неабияке враження на дітей. На згадку про зустріч чемпіон подарував дітям лінійки, магніти, диски із записом спортивної гімнастики, яку проводять олімпійські чемпіони та листівки зі своїм автографом.

Завершили тиждень фізичної культури і спорту змагання двох збірних команд: «Орли» та «Яструби», до складу яких входили учні 7-11 класів. Змагання відкрили показовими виступами вихованці Мурованокуриловецької РДЮСШ  під керівництвом тренера Стицуна В. М.. У результаті проведених конкурсів та естафет перемогла команда «Яструби». Павло Хникін вручив нагороди учасникам змагань, а також подарував на школу комплект мячів.  Учні разом із почесними гостями зробили спільне фото на згадку, щоб назавжди запам’ятати Олімпійський урок – 2017.

Переглядів: 325 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar