Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Спробували себе у ролі інтерв’юерів у студії Вінницького радіо "ВІНТЕРА"
15:49
Спробували себе у ролі інтерв’юерів у студії Вінницького радіо "ВІНТЕРА"

   У Мурованокуриловецькій  санаторній школі-інтернаті розпочав свою роботу радіогурток, який відвідують учні 4-11 класів. Вони створили шкільне радіо "Inter.nat.FM" і дружно роблять сумні шкільні перерви значно веселішими.

      Директором школи Стозубом О. І. було організовано поїздку вихованців гуртка «Оператори колективної радіостанції» до Вінницької редакції Українського радіо «ВІНТЕРА». Основне, що цікавило дітей – як зробити радіо цікавим не лише для учнів, а й для дорослих. Олександр Стозуб цікавився питаннями технічного забезпечення, яке необхідне для організації та покращення радіомовлення у школі.

    Професійну допомогу молодому поколінню надав продюсер філії Віктор Мозалевський. Він розповів особливості роботи в радіостудії, поділився власним досвідом щодо вдосконалення дикції та вимови. По-особливому корисними стали поради щодо наповнення ефіру шкільного радіо «Inter.nat. FM» цікавими рубриками, короткими новинами про події та сучасною музикою. «Не потрібно багато розмов, адже 5 хвилин достатньо для того, щоб зацікавити слухача. Робіть акцент на тому, що цікавить ваших однолітків. Головне в шкільному радіо – це музика, бо вона цікавить кожного», - порадив Віктор Мозалевський.

       Цікавим моментом став запис радіопрограми «Кмітливчики» із журналістом Світланою  Кравінською. Після якого, діти спробували й самі на декілька хвилин стати ведучими радіопрограми. Вони з цікавістю ставили чимало запитань директору школи, а потім і своєму керівнику-наставнику Іванні Григораш.

        «Мені було зовсім не страшно, коли у мене брали інтерв’ю. Я навпаки відчувала себе впевненою у собі та щасливою. Можливість побувати на справжній радіостанції, для нас дуже корисна, адже у радіосправі  ми лише початківці», - поділилася враженнями Наталя Мірошник, учениця 8 класу.

      Досвід, який діти перейняли у професіоналів обов’язково стане у нагоді юним радіомовникам.

Переглядів: 301 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar