Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 10 » Медико-санітарна підготовка у Мурованокуриловецькій ЛПЛ
11:48
Медико-санітарна підготовка у Мурованокуриловецькій ЛПЛ

З 02 по 04 квітня 2018 року в Мурованокуриловецькій санаторній школі-інтернаті на виконання навчального плану і вимог Програми предмету"Захист Вітчизни" було організовано військово-польові збори для юнаків та медико-санітарна підготовка для дівчат.  

В рамках медико-санітарної підготовки учениці 11-го класу мали змогу відвідати Мурованокуриловецьку ЛПЛ, де для них провели екскурсію закладом і коротко ознайомили з особливостями роботи відділень лікарні. Також було організовано зустріч із працівниками медичної галузі: сімейним лікарем, ендокринологом Коріневським В. І.; онкологом  Березовським О. К.,  дермалологом Басистюк Г. В. та стоматологом  Пастух Л. І..

З роботою та функціями організації Товариства Червоного Хреста учнів ознайомила Гусарська Г. П..  Вона розповіла мету створення організації та методи допомоги, які надає товариство.  «Наша організація створена для того, щоб допомагати людям. Ми закликаємо усіх небайдужих допомагати людям, які потрапили у складні життєві обставини. Якщо у когось є одяг, який роками лежить у шафі - його можна принести до нас і таким чином можна зробити добру справу, допомагаючи людям…», - сказала Галина Петрівна.

 Базові знання в галузі медицини та вміння надати першу допомогу потерпілому є надзвичайно важливими. Саме тому медико-санітарна підготовка для учнів загальноосвітньої школи відіграє чимале значення у їхньому подальшому житті.

Попович Яна

Вихованка гуртка «Юні журналісти»,

учениця 11-го класу

Переглядів: 211 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar