Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 10 » КНУКіМ шукає таланти з глибинки
11:45
КНУКіМ шукає таланти з глибинки

28 квітня на День відкритих дверей до Київського національного університету культури та мистецтв завітали учні 11-го класу Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернату. Пройшовши реєстрацію у штабі «Абітурієнт-2018», вступники вирушили на екскурсію вишем, відвідавши всі структурні підрозділи університету – факультети, кафедри, творчі майстерні, спеціалізовані аудиторії та Наукову бібліотеку університету.

Познайомившись з педагогічним колективом, абітурієнти зрозуміли, що в Університеті культури викладають справжні професіонали з багаторічним досвідом – видатні актори театру і кіно, хореографи, відомі співаки, теле- та радіоведучі, ресторатори, дизайнери, стилісти, політтехнологи, корифеї сфери піару і журналістики.

В ході екскурсії, абітурієнти також дізналися, що вуз славиться своїми зірковими випускниками. Це Михайло Поплавський, Алан Бадоєв, Григорій Решетнік, Анна Сєдокова, Жанна Бадоєва, Олександр Лещенко, Оля Полякова, Наталія Могилевська, Тоня Матвієнко, Гайтана, ONUKA (Наталія Жижченко), Дмитро Комаров, Alekseev (Микита Алєксєєв), Alyosha (Олена Кучер-Тополя), Григорій Чапкіс, Дмитро Клімашенко, Наталія Валевська, Дарія Майстренко, Катерина Бужинська, Вікторія Маремуха, Наталія Бучинська, Юрій Нікітін, Вадим Олейник, Регіна Тодоренко, Інна Цимбалюк.

Подією Дня відкритих дверей стала зустріч із ректором університету Михайломм Поплавським.

«Ми створюємо всі умови для ефективного навчання студентів та максимально сприяємо реалізації їх творчих амбіцій.

Кожен з вас – унікальна особистість, і я хочу, щоб ви стали успішними українцями. Атакуйте життя, вмійте брати відповідальність на себе, не бійтесь ставити високі цілі», – зазначив Михайло Поплавський.

День відкритих дверей видався насиченим на позитивні враженні, радісні емоції та нові знайомства для абітурієнтів. Університет культури чекає в новому навчальному році на поповнення дружньої студентської родини.

Попович Яна

Вихованка гуртка «Юні журналісти»,

учениця 11 класу

 

Переглядів: 205 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar