Комунальний заклад "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 1 » Дзвоник кличе у країну знань
17:29
Дзвоник кличе у країну знань

Ось і розпочався новий навчальний рік. На подвір’ї Муровнокуриловецької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Вінницької обласної Ради було як ніколи весело, адже діти вперше зустрілися після літніх канікул та гамірно ділилися враженнями про відпочинок.

На урочистості до школи-інтернату з привітаннями та подарунками завітали почесні гості: заступник прокурора Вінницької області Сухоребрий  С. А. та голова районної ради Кушнір С. М.. За старою доброю традицією лінійка розпочалася із державного гімну, підняття прапору України та хвилини мовчання в честь загиблих воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої держави. Директор школи Стозуб О. І. привітав усіх із початком навчального року, учням побажав гарного настрою та хороших оцінок, а вчителям і вихователям – натхнення та терпіння.

Вперше шкільний поріг переступили 13-ть першокласників. Трішки сумним був день для 16-ти одинадцятикласників, адже це останній рік навчання в стінах рідної школи. Загалом, в школі-інтернаті  навчатимуться 196 учнів.

По завершенню свята шкільний дзвінок покликав учнів на перший урок «Україна – Європа».

 

Переглядів: 384 | Додав: grigorash_ivanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar